Flytning af klaver

Flytning af klaver, flygel, pengeskab m.v.

Sikkert og professionelt

 

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Sikker og professionel flygel- og klaverflytning

Står du over for en flytning af et klaver, flygel, pengeskab, billardbord eller andet tungt og uhåndterligt indbo? Så har du brug for et flyttefirma med særlig ekspertise – og så er du kommet til det rette sted. De Raske Drenge er et flyttefirma med stor erfaring inden for eksempelvis flygel- og klaverflytning, og vores priser på flytning af tunge objekter er meget konkurrencedygtige.

Flygelflytning – kun det bedste er godt nok

Med os som dit flyttefirma får du en både sikker, omhyggelig og effektiv flytning af dit flygel, din flippermaskinne eller dit spabad. Ved disse opgaver får du vores dygtigste og mest erfarne flyttemænd, da det kræver et vist håndelag at flytte et møbel af denne størrelse og tyngde.

Vi sørger for korrekt løftegrej og- teknik til flytningen af dit tunge indbo, og du kan derfor trygt overlade dit klaver, flygel eller pengeskab til vores dygtige team af flyttemænd.

Kompetent og skånsom klaverflytning

Flytning af et klaver er altid en stor og krævende opgave, som forudsætter god planlægning, de rette værktøjer og en god flytteteknik. Alt dette får du med De Raske Drenge som styrmand på opgaven, og vi giver os den tid, som opgaven tager, så du undgår skader eller ridser under flytningen af dit klaver.

Prisen på klaverflytningen er den samme som vores normale timesats.

Kontakt os på telefon 22 48 19 77 og hør mere om vores gode priser på klaverflytning, og hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning.

Flytning af pengeskab

Hvis du opbevarer dine værdigenstande i et pengeskab, så kan du ved en flytning stå overfor en stor – og tung – opgave. Forkert håndtering af et tungt emne som et pengeskab kan resultere i alvorlige skader. Derfor bør du altid konsultere fagfolk til at udføre din flytning af pengeskab.

Flyttemænd poserer foran flyttebiler

Få et tilbud på klaver- eller flygelflytning

Hvad enten du har brug for professionel hjælp til flytning af dit klaver eller flygel fra stueetagen eller fra 3. sal, varetager vi opgaven på sikker og forsvarlig vis. Ønsker du at vide mere om vores pris på flytning af et klaver eller flygel, så ring allerede i dag på telefon 22 48 19 77 og få et tilbud.

Vi kommer også gerne ud på et gratis besigtigelsesbesøg, hvor vi i samråd med dig finder frem til den bedst mulige flytteløsning for dig.

Alle vores priser på klaverflytning og flygelflytning er faste og uden byrdetillæg. Det sikrer dig gennemskuelighed i flytningen af dit flygel eller klaver samt en slutregning uden ubehagelige overraskelser.

En klaverflytning eller flytning af pengeskab er en af den slags opgaver, som er bedst at overlade til professionelle. På den måde kan du spare din egen (og dine venners) ryg, og dermed undgå risikoen for alvorlige overbelastningsskader.

Brug for opbevaring og lagerhotel? Vi har faciliteterne til sikker opbevaring.

Skriv til os

22 48 19 77