Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Brug for en flyttemand i Næstved?

Kontakt De Raske Drenge på telefon 22 48 19 77.

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Dit flyttefirma i Næstved

De Raske Drenge er et flyttefirma med base i Vordingborg og med landsdækkende flytteservice. Som flyttemand kører vi gerne den ekstra mil for at give dig den bedst mulige flytteoplevelse, og vi har således hjulpet kunder lige fra Næstved til Århus.

Tryg, sikker og fleksibel flytning

Vi ved, hvor dyrebart dit flyttegods er for dig. Det kan enten være af økonomisk eller affektionsmæssig værdi. Måske endda begge dele. Du er derfor på udkig efter en flyttemand nær Næstved, som passer på dine ting, sætter sig ind i dine behov og gør sig umage.

Det finder du hos De Raske Drenge.

Vi tilbyder flytning for både private og erhverv, hvor vi er særdeles fleksible. Ønsker du flytning i weekenden eller uden for virksomhedens åbningstider, er dette således intet problem.

Mand med flyttekasse

Flyttemand med fokus på kvalitet og service

Uanset om du befinder dig i Næstved, Odense eller Silkeborg, er du – med os som din personlige flyttemand – sikret en flyttemand med hjertet på rette sted. Derfor vægter vi også selve kvaliteten af vores service højt.

Vi tilbyder vi blandt andet:

  • Gratis besigtigelse af din flytteopgave
  • Professionelle flyttekasser til en skarp pris
  • Seriøse og veloplagte flyttemænd
  • Gode forsikringsforhold, hvis uheldet skulle være ude.

I samråd med dig afdækker vi dine behov og ønsker for flytningen, hvorefter vi skræddersyr din løsning. Det giver dig tryghed i flytteprocessen, som for mange kan virke voldsom og uoverskuelig. Lad din flyttemand hjælpe og få en sikker flytning af dine ejendele i Næstved samt resten af landet.

Kontakt din flyttemand for et tilbud

Ønsker du en gratis besigtigelse af din flytteopgave, eller vil du høre mere om vores services som flyttemand? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 48 19 77 .

Skriv til os

22 48 19 77