Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Flyttefirma i Ringsted

Vælg en professionel flytteservice – vælg De Raske Drenge

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Dit effektive flyttefirma i Ringsted

De Raske Drenge er et ambitiøst og professionelt flyttefirma med base i Vordingborg. Vi er et flyttefirma, der tilbyder flytteservice i hele landet, og vi flytter blandt andet for kunder i Ringsted – både private og virksomheder.

Ring på telefon 22 48 19 77 for en gratis og uforpligtende besigtigelse.

Vær tryg ved dit flyttefirma

Med fokus på kvalitet og personlig kontakt vægter vi vores kunders tillid og tryghed højt. Derfor tager vi som flyttefirma os tid til at løse din opgave med størst mulig sikkerhed og kvalitet for øje, så du føler dig tryg igennem hele flytteprocessen til eller fra Ringsted.

Vores ejendele afspejler, hvem vi er, og mange ting følger med os gennem hele livet. Derfor skal du have et flyttefirma, der forstår vigtigheden i sikker håndtering og fragt af dit flyttegods. Det gør De Raske Drenge.

Flyttefirma med høj kvalitet og solid service

Er du, eller skal du, i gang med en flytning, vil du opdage, at flytning kan være en noget stresset affære. Det er derfor vigtigt at finde et flyttefirma, som hjælper med at planlægge og skabe overblik over situationen.

Vores flyttefirma har erfaringen og kompetencerne til at finde frem til den bedst mulige flytteløsning for dig, som skal flytte i området af Ringsted.

Mand med flyttekasse

Med en flytteløsning fra De Raske Drenge får du:

  • Mulighed for køb af solide flyttekasser
  • Gratis besigtigelse af flytteopgaver
  • Ambitiøse og kompetente flyttemænd
  • Gode forsikringsforhold

Få en alsidig flytteløsning, som passer til dig og dine behov, og lad os om det hårde arbejde. Vi behandler dit flyttegods, som var det vores eget, og med de rette midler sørger vi for at bringe dine ejendele fra A til B på sikker og effektiv vis.

Kontakt dit personlige flyttefirma nær Ringsted

Vil du vide mere om vores flytteservice eller flyttefirma, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 48 19 77 .

Vi står klar til at tage hånd om din flytteopgave!

Skriv til os

22 48 19 77