Mand med flyttekasse

Sikker og professionel opbevaring i Næstved

Opmagasinering og opbevaring i Næstved

 

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Hos De Raske Drenge tilbyder vi opmagasinering og opbevaring i Næstved for dig, der bor på Sydsjælland. Vi har et stort og sikkert lagerhotel med 24-timers overvågning og moderne alarmsystem, hvor du trygt kan opbevare dine ejendele i forbindelse med din flytning.

Hvis du skal flytte til eller fra Næstved, eller en anden by på Sydsjælland, kan du have behov for en midlertidig opbevaringsløsning af dine ejendele. Det kan vi hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig professionel opbevaring i Næstved af alle dine ejendele – store som små – og i både kortere og længere perioder. Hos os er der ingen grænser for, hvor meget eller hvor lidt, du kan få opbevaret.

Vi tilbyder fleksibel opbevaring i Næstved, hvor vi afhenter dine ejendele og opbevarer dem sikkert for dig, men du er også velkommen til at indlevere dem selv. Det er helt op til dig. Uanset hvad, er dine ejendele i trygge hænder, når du opbevarer dem på vores lagerhotel.

Beskyt dine ejendele mod tyveri og skader på vores lagerhotel i Næstved

Der er mange fordele ved at benytte vores lagerhotel i Næstved til midlertidigt at opbevare dine møbler og øvrige ejendele.

For det første får du en fleksibel opbevaringsløsning, som er ideel, hvis du står midt i en flytning, og har brug for et midlertidigt opbevaringssted til nogle af dine ejendele. Du kan nemlig leje pladsen så kort eller lang tid, som du behøver.

Derudover er dine ejendele sikret mod tyveri og skader, når du opbevarer dem på vores lagerhotel i Næstved. Vores lagerhotel er bl.a. udstyret med videoovervågning og alarmsystem samt andre sikkerhedsforanstaltninger der gør, at dine ejendele er i trygge hænder.

Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Gør flytningen mere overskuelig med vores lageropbevaring i Næstved

At flytte kan være en stressende proces. Der er mange forhold og beslutninger, der skal tages stilling til og træffes, og det hele kan nemt virke uoverskueligt.

Derfor tilbyder vi hos De Raske Drenge lageropbevaring i Næstved, så du har mulighed for at udskyde beslutningen om, hvor og hvordan alle dine ejendele skal integreres i dit nye hjem.

Ved at benytte vores tilbud om lageropbevaring i Næstved, kan du frigøre plads i dit nye hjem, så du kan organisere og indrette dit nye hjem uden rod, stress og jag. Du kan i stedet tage det hele i dit eget tempo og løbende afhente dine ejendele på vores lagerhotel, i takt med at du ved, hvor og hvordan du gerne vil have tingene placeret.

Skriv til os

22 48 19 77