Luftfoto

Kontorflytning under professionelle forhold

Få flyttet hele kontoret – nænsomt og effektivt

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Kontorflytning på Sydsjælland, Møn og Falster

Står din virksomhed over for en kontorflytning på Falster, Sydsjælland eller Møn? De Raske Drenge hjælper dig og din virksomhed med både en effektiv og sikker flytning af kontoret.

Ved kontorflytning er der mange ting, der skal pakkes forsvarligt ned og transporteres sikkert videre. Hvis du vælger os til opgaven, er du sikret et professionelt flyttefirma, hvor kvalitet, service og sikkerhed går hånd i hånd. Vi tilbyder bl.a. kontorflytning i Næstved, Vordingborg og Køge.

Flytning af kontor under trygge forhold

En flytning af et kontor omfatter både flytning af borde, stole, computere, arkivskabe m.v. Det drejer sig altså om virksomhedens hjerte og vigtigste genstande, og det er derfor af afgørende betydning, at du har tillid til dit flyttefirmas kompetencer.

Denne tillid gør vi alt for at gøre os fortjent til. Du vil bl.a. opleve et flyttefirma, som tager sig tid til netop din kontorflytning, hvor alt bliver nøje planlagt og udført. Så hvis du ønsker en tryg kontorflytning i bl.a. Vordingborg, Køge eller Næstved, så kontakt os.

Flyttemænd flytter stort bord

Flytning med høj sikkerhed

Med en solid flytteteknik, godt flyttegrej og det rette håndelag, vil du opleve en kontorflytning af høj sikkerhed og effektivitet under trygge forhold. Vores faste priser omfatter også gode forsikringsforhold, hvis der skulle ske uheld under flytningen af dit kontor.

Kompetent og fleksibel kontorflytning

En flytning af et kontor er ofte en krævende opgave, og vores kompetente flyttemænd er nøje udvalgt, så du får den bedst mulige flytteservice. For at opnå den mest effektive flytning af kontoret, tilbyder vi flytning uden for virksomhedens normale åbningstider samt i weekender.

På den måde undgår vi at genere den vante arbejdsgang. Ønsker du en uforstyrrende effektiv kontorflytning i fx Køge, Vordingborg eller Næstved, så tøv ikke med at kontakte De Raske Drenge.

Flyt dit kontor med ro i sindet

Du kan med fordel kontakte De Raske Drenge og høre mere om vores service inden for kontorflytning på Møn, Falster og Sydsjælland. Hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og giver et gratis tilbud på en flytning af kontoret.

Ring i dag på telefon 22 48 19 77 og få en gnidningsfri og problemfri kontorflytning.

Skriv til os

22 48 19 77