Flyttemand på arbejde

Flyttefirma med privatflytning

Vi gør en forskel

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Flytning for private

Søger du et flyttefirma til privatflytning, står vi hos De Raske Drenge klar til at tage hånd om din opgave.
Her er ingen opgave for stor eller lille.

Vi tilbyder blandt andet:

Vi hedder ikke De Raske Drenge for ingenting. Vores flytteservice er både effektiv, grundig og ambitiøs. Du finder her et flyttefirma, som i den grad gør sig umage. Vi sætter os i dit sted og håndterer din privatflytning med respekt for dine ejendele.

Privatflytning med flyttefirma under trygge forhold

Som flyttefirma lægger vi vægt på den personlige kontakt og dialog – både før, under og efter en privatflytning. Alt efter dine ønsker og behov sørger vi således for at arrangere flytteprocessen, så du får et overblik og altid kan følge med i flytningen.

Da vi er et professionelt flyttefirma, giver vi dig ydermere garanti for en sikker transport af dit flyttegods. Vi er dækket af gode forsikringsforhold, og skulle der mod forventning ske uheld under flytteforløbet, er du garanteret erstatning for alle tabte værdier eller skader.

Vælg De Raske Drenge til din privatflytning og få tryghed og sikkerhed, når du flytter.

Hav tillid til dit flyttefirma, når du flytter privat

Dine personlige ejendele er en del af dig og dit liv, og uanset om de har affektionsværdi eller økonomisk værdi, er det vigtigt at have et flyttefirma, som flytter dit flyttegods varsomt og sikkert under en privatflytning.

Vi arbejder ud fra tilgangen om, at alle ejendele skal behandles, som var de vores egne. Med os som dit personlige flyttefirma, er du således sikret privatflytning uden hastværk. Vi giver os tiden til at udføre det bedst mulige arbejde for dig. Du kan derfor trygt overlade din privatflytning til vores dygtige team af flyttemænd.

Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Få et godt tilbud på privatflytning

– kontakt flyttefirmaet De Raske Drenge

Kom i trygge flyttehænder og kontakt De Raske Drenge for en gratis og uforpligtende besigtigelse af din flytteopgave allerede i dag. Ring på telefon 22 48 19 77 og bliv klogere på dine muligheder inden for privatflytning hos os.

Vi er et flyttefirma med faste timepriser, som også dækker: Forsikring, brændstof, pakning, nedbæring, opbæring, og trapper. Det er din sikkerhed mod ubehagelige og uforudsete overraskelser på regningen.

Skriv til os

22 48 19 77