Mand med flyttekasse

Lagerhotel og opbevaring

For dig, der bor i Vordingborg, Næstved eller på resten af Sydsjælland

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Opbevaring i Vordingborg, tæt på Næstved, Køge og resten af Sydsjælland

Har du brug for at få opbevaret dine ejendele eller værdier for en kortere eller længere periode? De Raske Drenge tilbyder opbevaring på Sydsjælland, Møn og Falster. Så hvis du har brug for opmagasinering i Vordingborg – lige ved Køge og Næstved, så har De Raske Drenge løsningen.

Hos os får du en ansvarlig og sikker opbevaring af dit flyttegods i frostfrie, tørre, isolerede containere. Og du får naturligvis udleveret din egen nøgle.

Lagerhotel = fleksibel opbevaring

I forbindelse med en flytning, kan det være nødvendigt med en midlertidig opbevaring af ens ejendele, fx opbevaring af møbler Vordingborg. Uanset hvor meget flyttegods du ønsker opbevaret, og om det er af kortere eller længere varighed, kan vi hjælpe dig.

Du har mulighed for selv at indlevere dine ejendele til vores lager, men vi kommer også gerne hjem til dig og hjælper med transporten. Vores flyttemænd afhenter gerne ejendele til opmagasinering i Vordingborg, lige ved Næstved og Køge. Ved at benytte vores lagerhotel får du lige præcis de ekstra kvadratmeter, som du har brug for – i den periode, som du har brug for. Vores lagerhotel er også egnet til webshops. Ved at vælge vores lagerhotel til din webshop, får du en fleksibel løsning da du outsourcer lageret til os.

Sikre opbevaringsrum

Dine ejendele og værdier opbevares sikkert og trygt under korrekte forhold, og du får dem tilbage i præcis den samme stand, som du afleverede dem i.

Hvis du vælger at få opbevaret dine ejendele hos De Raske Drenge, vil de være sikret med:

  • 24-timers overvågning
  • Moderne alarmsystem
  • Dit opbevarede indbo er forsikret gennem din egen indboforsikring (så længe containeren er låst og isoleret)

Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

I trygge hænder

Der kan være mange grunde til at du søger opmagasinering af dine ting og ejendele. Måske i forbindelse med en flytning, et længere ophold i udlandet, mangel på plads eller du har arvet efter en afdød. Uanset grunden, så er dine møbler sikkert opbevaret hos os med lås, 24 timers overvågning og alarmsystemer.

Du bestemmer selv perioden for din opmagasinering. Du kan stole på at dine ejendele er i trygge hænder, de er aldrig efterladt uden opsyn og de er bedst muligt sikret mod tyveri. Derudover er vores opmagasinering isoleret, hvilket ligefrem kan betyde, at det er et bedre sted at opbevare ejendele end kælderen og loftet derhjemme. Kontakt os endelig for at høre mere om vores lagerhotel Køge og containere til opbevaring.

Den optimale møbelopbevaring

Møbler er sjældent billige og hvis de er arvestykker fra bedstemor, så har de måske også stor affektionsværdi. Derfor er vores møbelopbevaring den bedste løsning, hvor hverken fugt, frost eller ubudne gæster kan gøre skade. Dine møbler er i trygge hænder i vores møbelopbevaring.

Du kan opbevare dine møbler i præcis det tidsrum, du ønsker. Står du mellem to flytninger, der ikke overlapper hinanden, eller skal du rejse for en periode? Uanset hvad er vi sikre på, at du ønsker at afhente dine møbler i samme stand, som du afleverede dem i. Derfor har vi sørget for de korrekte forhold og sikker møbelopbevaring med fleksible løsninger.

Lad os opbevare dine ejendele

Har du behov for lagerhotel nær Køge, opmagasinering Sydsjælland eller anden opbevaring på fx Møn eller Falster, så ring på telefon 22 48 19 77 og hør mere om dine muligheder. Vores lagerhotel er særligt velegnet til webshops.

Hos De Raske Drenge er kunden altid i centrum, og vi ønsker derfor at finde den løsning på opbevaring, der passer bedst til din situation.

Skriv til os

22 48 19 77