Luftfoto

Pålideligt flyttefirma i Køge

Årelang erfaring og flotte kundeanmeldelser

 

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Har du brug for et flyttefirma i Køge? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos De Raske Drenge flytter vi nemlig både for private og erhverv i Køge og omegn. Vi har de fornødne kompetencer, og ikke mindst erfaring, til at klare enhver flytteopgave – stor som lille. Vi tilbyder også flytning af specielle genstande og særligt tunge genstande.

Vi er kort sagt et flyttefirma i Køge, som løser alle tænkelige flytteopgaver.

Flyttemand i Køge med landsdækkende service

Hos De Raske Drenge har vi til huse i Vordingborg på Sydsjælland, men vi kører dagligt på hele Sjælland, herunder naturligvis også Østsjælland. Vi kan således sagtens hjælpe dig med din flytning i Køge også.

Som en lokal flyttemand nær Køge, sparer du penge på transportomkostninger, når du vælger os, og du får samtidig en hurtigere og mere effektiv service.

Hos De Raske Drenge kører vi dog i hele landet, og tilbyder derfor landsdækkende flytteservice uanset hvor i Danmark, du befinder dig, og uanset hvor du skal flytte hen.
Så selvom vi er en flyttemand fra Køge, kan vi sagtens hjælpe dig med din flytning, hvis du befinder dig i Jylland eller på Fyn.

Dit flyttefirma i Køge

Selvom vores kontor ligger i Vordingborg, agerer De Raske Drenge flyttefirma i både Køge, Nakskov og resten af Sydsjælland, Falster og Møn.

Vi varetager alle typer flytninger og gør det nemt og trygt for dig at flytte, så uanset, hvor du skal flytte fra og til, er vi klar til at hjælpe. Har du brug for at få opbevaret dit flyttegods, er der også mulighed for dette i både Sydsjælland og på Møn og Falster.

Hvorfor vælge De Raske Drenges flyttefirma?

Vi ved, at vi ikke er det eneste flyttefirma i Køge og omegn, men måden, vi tager os af din flytning på, og vores fokus på personlig kontakt samt hurtig og sikker service gør vores flyttefirma til noget helt særligt.

  • Vi kan klare alle typer opgaver
  • Vi kommer gerne hjem til dig og giver et uforpligtende tilbud
  • Vi er stabile, kompetente og professionelle
  • Vi er forsikrede gennem IF og passer godt på dine ting
  • Vi går op i, at du har den samme kontaktperson hele vejen gennem processen

Alle typer flytteopgaver

Hos De Raske Drenge løfter vi gerne alle typer flytteopgaver, og vi er specialister både når det kommer til privat- og kontorflytninger, flygel- og klaverflytninger og rydning af dødsbo.

For os er ingen opgave for stor, for lille eller for svær, og vi går hverken på kompromis med den faglige ekspertise eller den personlige service, når vi tager en flytteopgave på os.

Professionelle, ansvarlige og forsikrede

Alle medarbejdere i De Raske Drenges flytteteam er professionelle, pålidelige og ansvarsfulde, og det gør en flytning med os bag rattet til en tryg og problemfri oplevelse for dig som kunde. Vi er fuldt dækket med hensyn til forsikring, og derfor skal du ikke bekymre dig om noget og kan blot læne dig tilbage og lade os trække læsset.

Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Dit personlige flyttefirma

Den personlige kontakt er noget vi går meget op i hos De Raske Drenge. Derfor er der hos os dialog mellem flyttemændene og kunden hele vejen igennem, og vi finder sammen ud af den perfekte flytteløsning.

Det er også vigtigt for os at pointere, at vi passer lige så godt på dine ting, som hvis de havde været vores egne. Vi ved nemlig, at der i en flytning både er ting af høj økonomisk værdi og af høj affektionsværdi.

Kontakt os gerne og hør mere om vores flyttefirma, der dækker Køge, Nakskov, resten af Sydsjælland samt Møn og Falster.

Skriv til os

22 48 19 77