Flyttemand på arbejde

Prof. flyttefirma nær Nykøbing Falster

Effektiv og skånsom flytning

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Flyttefirma ved Nykøbing Falster

De Raske Drenge er dit personlige flyttefirma med base i Vordingborg, tæt på Nykøbing Falster. Vi leverer professionelle flytteløsninger til private og erhverv.

Læs mere om privatflytning her.

Du er – med vores ekspertise inden for flytning – sikret en flytteproces præget af tryghed, overskuelighed og professionalisme.

Flyttefirma, der giver ro i maven

Vi ved at flytning er en tillidssag, og vi vægter derfor den personlige samtale og kontakt til dig højt, så du tør overlade dit flytteprojekt til vores dygtige flyttefirma. Vi tilbyder blandt andet en gratis besigtigelse af din flytteopgave, så du får et overblik over pris, tid og procedure.

Vi holder dig opdateret på alt igennem hele flytteprocessen og behandler dit flyttegods med respekt og varsomhed – som var det vores eget. Vi har ydermere gode forsikringsforhold, og med os som dit personlige flyttefirma er du dermed sikret en sikker og tryg flytning, hvor fokus er på dine behov.

Fleksible flytteløsninger i Nykøbing Falster

Udover trygheden ved os som flyttefirma, og vores professionelle team af flyttefolk, vil du få muligheden for fleksible løsninger, der er tilpasset dig og dine planer. Ønsker du således, at flytningen skal foregå i weekender eller uden for eksempelvis virksomhedens åbningstider, er det intet problem.

Alt efter dine ønsker og behov skræddersyr vi din flytteløsning, og det eneste, du skal tænke på, er, hvor du skal flytte hen. Vores flyttefirma skaffer flyttekasserne og flyttemændene, så du kan flytte nemt og bekvemt til eller fra Nykøbing Falster.

Luftfoto

Kontakt De Raske Drenge og få en tryg flytning

Søger du et flyttefirma nær Nykøbing Falster, og vil du vide mere om vores flytteservice, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 48 19 77 .

Bliv klar til flytning med en tryg og sikker flytning med De Raske Drenge som dit personlige flyttefirma.

Skriv til os

22 48 19 77