Closeup af mand der flytter møbel

Flyttefirma i Præstø med god service

Vi sørger for en sikker flytning – De Raske Drenge er din flyttemand i Præstø!

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Effektiv og pålidelig flytteforretning i Præstø

De raske drenge er dit professionelle og seriøse flyttefirma i Præstø og omegn. Vi flytter for både private og erhverv i hele landet og sørger for en god flytteoplevelse for alle vores kunder. Når du benytter en flyttemand hos os, kan du være sikker på, at dine ejendele er i sikre hænder.

Ring på telefon 22 48 19 77 eller udfyld vore kontaktformular for en gratis og uforpligtende besigtigelse.

Din flyttemand udfører høj kvalitet

Vi sætter altid vores kunder i fokus og ved, at dine ejendele har stor værdi. Derfor gør vi vores yderste for at passe på alt lige fra dit porcelæn til fladskærmen og de store møbler. Derudover har vi en fast timepris, der også indebærer forsikring, så du er godt sikret, hvis uheldet alligevel skulle ske.

Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Foruden vores faste lave timepris, der indebærer god og pålidelig service, kan vi også tilbyde:

  • Gratis besigtigelse af din flytteopgave
  • Ambitiøse og kompetente flyttemænd
  • Mulighed for køb af flyttekasser i kvalitet
  • Gode forsikringsforhold hvis uheldet skulle ske

Flytteforretning for private og erhverv

Vi flytter for både private og erhverv som flyttefirma i Præstø og omegn. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for De Raske Drenge. Du er sikret en personlig og individuel flytning, der er tilpasset dine forhold. Vi stiller op med en flyttemand eller flere alt efter omfanget, og de tager højde for alle krav og behov ved flytteopgaven. Vi er en fleksibel flytteforretning, der tilpasser os dine ønsker.

Bestil dit flyttefirma eller flyttemand Præstø her

Vi giver altid et godt tilbud på din flytteopgave uanset omfanget. Derudover tilbyder vi mange ekstra services, så tøv endelig ikke med at kontakte os som dit flyttefirma. Vi tilpasser os din opgave, så du får den ønskede service. Kontakt din flytteforretning i Præstø og omegn her – vi hjælper også ved akutte opgaver. Ring på telefon 22 48 19 77 for hurtig service.

Skriv til os

22 48 19 77