mænd foran De Raske Drenge varevogn

Billig flytning Sjælland

Professionelt flyttefirma med fornuftige priser

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Stærkt team af flyttemænd

Du er sikret en god flytteoplevelse med De Raske Drenges team af flyttemænd. Vi er en flytteforretning med værdierne i orden. Kun det bedste er godt nok for vores kunder, og du er derfor både sikret en effektiv, skånsom og sikker flytning med os som dit personlige flyttefirma.

En flytning er ofte præget af usikkerhed og uoverskuelighed, og det kan hurtigt blive til en uoverkommelig opgave. Derfor skal du bruge en flytteforretning, som giver dig tryghed og overskud, og som både effektivt og sikkert står for flytningen.

Vi løser flytteopgaver i forbindelse med:

Vi varetager alle typer af flytteopgaver – store flytninger, små flytninger og besværlige flytninger. Intet er et problem. Har du brug for opbevaring af flyttegods, står vi også klar med den helt rette løsning.

Læs mere om opbevaring her

Kontakt os i dag og gør flytningen til en leg

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en flytteopgave, kommer vi gerne ud og besigtiger din flytteopgave, hvor vi samtidigt råder dig til den bedst mulige flytteløsning. Vi er en erfaren og professionel flytteforretning, der sikrer dig en tryg og effektiv flytning. Se mere om vores priser.

Ring på telefon 22 48 19 77 .

Vi tilbyder billig flytning Sjælland til både private og virksomheder, og hvis du ønsker det, så kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på din kommende flytning. Vi synes, at alle skal få en god oplevelse ved en flytning, og derfor har vi personlig kommunikation og faste timepriser, så ingen uforudsigelige udgifter kommer i vejen under din flytning. Dermed er du sikret en billig flytning Sjælland.

Flyttemænd flytter sort stol

Skriv til os

22 48 19 77