Luftfoto

Flyttefirma Møn, Falster og Sydsjælland

Lad os varetage din flytning – effektivt og skånsomt

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Dit flyttefirma på Sydsjælland

Hos De Raske Drenge ønsker vi at leve op til vores navn, og vi yder derfor en effektiv og grundig flytteservice. Vi har stor respekt for dine ejendele, og vi garanterer dig en sikker flytning.

Vi holder til i Vordingborg, men hvis du søger et flyttefirma på Falster, Møn eller Sydsjælland, så tøv ikke med at kontakte os. Vores flyttemænd hjælper med flytninger på hele Sydsjælland og øerne.

De Raske Drenge tilbyder

Hos flyttefirmaet De Raske Drenge kan vi hjælpe med alle typer flytteopgaver, store som små. Vi hjælper blandt andet med:

Vi opbevarer dine ejendele

Har du problemer med opbevaring af dit flyttegods, har vi den rette løsning til dig. Vi tilbyder sikker opbevaring af dine ejendele i tørre og ventilerede rum.

Vores opbevaringssteder har 24-timers overvågning, alarmsystem og er godt forsikret. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne og henter dine ejendele, men du er også velkommen til selv at indlevere dem til opbevaring på vores lager.

Søger du et flyttefirma på Sydsjælland, Møn og Falster, der tilbyder opbevaring, så kontakt os på telefon 22 48 19 77 .

Vi har Sjællands bedste flyttemænd

Hos De Raske Drenge bliver vores kompetente flyttemænd nøje udvalgt til lige præcis din opgave. Du er derfor sikret at få en flyttemand, der er specielt kompetent inden for din flytningstype. Vi lægger stor vægt på personlig kontakt og dialog i hele processen, og vi giver os derfor god tid til den enkelte kunde.

Kontakt os i dag

Skal du bruge et flyttefirma på Møn, Falster eller Sydsjælland? Så kontakt De Raske Drenge på telefon 22 48 19 77 i dag. Vores flyttemænd står klar til at hjælpe dig med din flytning. Vi kommer gerne ud og besigtiger din flytteopgave, og giver dig et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Skriv til os

22 48 19 77