Personale fra De Raske Drenge

Effektiv firmaflytning af professionelle

Lad os varetage din firmaflytning under sikre forhold

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Sikker og professionel flytning for erhverv

De Raske Drenge vil med glæde varetage din firmaflytning, så du er garanteret en hurtig, effektiv og sikker flytning af hele virksomheden. Vores mangeårige erfaring og dygtige medarbejdere er din sikkerhed for en flytning, der foretages korrekt. Vi sørger for at bevare overblikket fra start til slut, udføre enhver opgave der er ønsket og få jer sikkert videre..

En firma- eller erhvervsflytning kræver professionalisme og godt kendskab til branchen. Vi skal nødigt være til gene for din virksomhed og medarbejdere. Derfor er vi også meget fleksible ved en firmaflytning og foretager opgaven på det tidspunkt, der passer virksomheden bedst. Vi varetager det store overblik og en præcis koordinering, så I er hurtigt videre.

Stor erfaring i flytning for alle erhverv

Vi kan hjælpe med at flytte alt lige fra borde og stole til tunge løft af pengeskabe og lignende. Ved tunge løft kræver det stor ekspertise og derfor er De Raske Drenge dit sikre valg af flyttefirma, som kan varetage enhver opgave. Vi har erfaring med tunge løft af enhver karakter fra både kælder og fra 5 sal. Vi tager de store udfordringer med et smil.

Ved en firmaflytning er det vigtigt at hyre et dygtigt flyttefirma, så dine medarbejdere ikke skal bekymre sig eller belemres med ufærdige flytteopgaver. Vi sørger for at udføre enhver flytteopgave, som I ønsker det og efterlader jer ikke, førend flytningen er helt fuldendt.

De Raske Drenge flyttefirma biler med trailer

Få et godt tilbud på effektiv firmaflytning

Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Vi hjælper alle erhverv med sikre og forsvarlige flytninger. Ønsker du at vide mere om vores erfaring og kompetencer, eller vil du modtage et godt tilbud, så kontakt os på telefon 22 48 19 77 .

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller tilbyder et gratis besigtigelsesbesøg. Du er sikker på professionelle flyttefolk, gennemskuelighed, god service og en slutregning uden ubehagelige overraskelser.

Skriv til os

22 48 19 77