Closeup af mand der flytter møbel

Prof. rydning af dødsbo

Hurtig og effektiv service

 

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Rydning af dødsbo

De Raske Drenge er din personlige samarbejdspartner, når du står over for rydningen af et dødsbo. Vi er et flyttefirma, som leverer lidt ud over den almindelige flytteservice, og vi kan hjælpe dig med alt lige fra tømningen til rengøringen af dødsboet.

Dødsboer ryddes effektivt og skånsomt

Når dødsboer ryddes er det ofte både en følelsesladet, uoverskuelig og tidskrævende proces. Det er derfor en god investering med professionel hjælp, som behandler alle ejendele med respekt og forsigtighed. Det gør De Raske Drenge, og du kan derfor trygt overlade en rydning af et dødsbo til os.

Med os ved din side får du ikke blot en professionel samarbejdspartner. Du får også et engagement og en solid støtte til en rydning af dødsboet. Dødsbo ryddes både skånsomt samt effektivt, og vi sørger for et gnidningsfrit og ubesværet forløb.

Vi gør boet op – helt eller delvist

Alt efter behov tilbyder vi både hel eller delvis rydning af et dødsbo. Dette aftaler vi i samråd dig.

Når et dødsbo ryddes, gør vi alle værdier op, og personlige ejendele som familiefotos og papirer samler vi sammen for nærmere aftale med pårørende. Somme ting bortskaffer vi på forsvarlig vis, mens andre ting med fordel kan sælges videre gennem opkøb. Dertil forlader vi naturligvis hjemmet pænt og rent.

I forbindelse med at et dødsbo ryddes, tilbyder vi således:

  • Tømning/rydning af dødsbo
  • Møbeltransport og kurérkørsel
  • Opkøb
  • Grundig slutrengøring.

Tryg og ansvarlig rydning af dødsbo

Ved rydning af dødsboer er den personlige kontakt alfa og omega. Derfor sørger vi at afstemme dine forventninger til os fra starten af, så der ikke opstår misforståelser undervejs.

Skal et dødsbo ryddes, og er du usikker på, hvad du skal gøre? Fjern usikkerheden, kom hel igennem en sårbar tid og kontakt os på telefon 22 48 19 77 for et gratis tilbud på rydning af et dødsbo.

Vi kommer også gerne forbi til en gratis og uforpligtende snak om opgaven.

Luftfoto

Skriv til os

22 48 19 77