Personale fra De Raske Drenge

Få et godt tilbud på din flytning

Gennemarbejdet og 100 % afstemt

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Få et uforpligtende flyttetilbud

Det er en stor hjælp for os, når du udfylder nedenstående kontaktformular. Det giver os mulighed for at komme med det helt rigtige flyttetilbud til dig fra starten af. Har du brug for et flyttetilbud med det samme, så kontakt os telefonisk.

Vi tilbyder faste timepriser til opgaver af alle størrelser. Dermed er du sikret et flyttetilbud fra os, som du kan regne med. Vi kommer ikke med efterfølgende ekstraudgifter. Vi ved, at med god personlig kommunikation kan vi sætte den rigtige pris fra start af.

Trin 1 af 4

Dine oplysninger

Pålidelige flyttemænd

Ønsker du et godt flyttetilbud af pålidelige, effektive og nænsomme flyttemænd, så skal du kontakte De Raske Drenge. Vi tager hver en opgave seriøst, uanset om det er en lille lejlighed eller en stor virksomhed, vi flytter for. Vi behandler dine ejendele med omhu og ved, at både affektionsværdi og økonomisk værdi skal bevares. Ønsker du flyttekasser i kvalitet, kan du også købe dem hos os.

Skriv til os

22 48 19 77