Personale fra De Raske Drenge

Få et godt tilbud på flytning

Gennemarbejdet og 100 % afstemt

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

For at modtage et tilbud på flytning fra os, skal du udfylde formularen på denne side. Det er nemt og tager kun ganske få minutter. Du skal bl.a. indtaste din nuværende adresse samt den adresse, du skal flytte til. For at udarbejde et tilbud, du kan regne med, har vi også behov for at få oplyst arealet på den bolige, du flytter fra, hvor mange flyttemænd du ønsker, antallet af rum du flytter fra samt hvor mange store og små møbler du har og hvor mange flyttekasser. Når du har udfyldt formularen, vil du snarest muligt modtage et tilbud på flytning fra os.

Vi bestræber os altid på at udarbejde et tilbud på flytning til dig så hurtigt så muligt, men i perioder med travlhed kan der opstå lidt længere svartid. Hvis du har brug for et tilbud på flytning nu og her, anbefaler vi i stedet at du kontakter os telefonisk.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Det er en stor hjælp for os, når du udfylder nedenstående kontaktformular. Det giver os mulighed for at komme med det helt rigtige flyttetilbud til dig fra starten af. Har du brug for et flyttetilbud med det samme, så kontakt os telefonisk.

Vi tilbyder faste timepriser til opgaver af alle størrelser. Dermed er du sikret et flyttetilbud fra os, som du kan regne med. Vi kommer ikke med efterfølgende ekstraudgifter. Vi ved, at med god personlig kommunikation kan vi sætte den rigtige pris fra start af.

Når du indhenter et flyttetilbud hos os, får du et tilbud, som du kan regne med. Det er en fordel for både dig og os. På den måde ved du nemlig allerede på forhånd, hvad din flytning vil koste, og der opstår således ikke nogen misforståelser undervejs.

Med et flyttetilbud i hånden fra os, kan du også være helt sikker på, at der ikke pludseligt dukker ekstraregninger op, som du ikke havde forventet.

Trin 1 af 4

Dine oplysninger

Pålidelige flyttemænd

Ønsker du et godt flyttetilbud af pålidelige, effektive og nænsomme flyttemænd, så skal du kontakte De Raske Drenge. Vi tager hver en opgave seriøst, uanset om det er en lille lejlighed eller en stor virksomhed, vi flytter for. Vi behandler dine ejendele med omhu og ved, at både affektionsværdi og økonomisk værdi skal bevares. Ønsker du flyttekasser i kvalitet, kan du også købe dem hos os.

Indhent et flyttetilbud allerede i dag

Det er vores mission at sikre, at du får en tryg og sikker flytning. Derfor synes vi, at du skal indhente et flyttetilbud hos os allerede i dag. Så er du nemlig sikret, at du ved præcis, hvad din flytning koster, så du slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vi sørger for at sammensætte et skarpt og konkurrencedygtigt tilbud til dig, uanset om du flytter fra en lille lejlighed eller et stort hus. Vi sørger selvfølgelig altid for, at dine ejendele bliver håndteret med omhu og respekt, så du får en problemfri flytning og ro i sindet.

Indhent et flyttetilbud med det samme, og lad os hjælpe dig med at få en god start i dit nye hjem.

Skriv til os

22 48 19 77