To flyttemænd flytter møbel

Erhvervsflytning Næstved, Vordingborg og resten af Sydsjælland

Professionel og effektiv flytning for virksomheder

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Flytning for erhverv i Næstved og Vordingborg – vi kører på hele Sydsjælland

Står du over for en erhvervsflytning på Sydsjælland? Eller en erhvervsflytning på Møn eller Falster? Så kontakt flyttefirmaet De Raske Drenge. Det kan virke uoverskueligt at skulle flytte et helt kontor. Det indebærer ofte flytning af mange ejendele, som fx borde, stole, computere og skabe.

Hos De Raske Drenge har vi det nødvendige flyttegrej, og vi besidder den rette flytteteknik, til at kunne udføre en sikker og effektiv flytning af kontorets ejendele. Vi holder til på Sydsjælland, men vi udfører også erhvervsflytninger på Møn og Falster.

Vi arbejder når I holder fri

For at flytningen kommer til at skabe mindst muligt besvær for medarbejderne på dit kontor, tilbyder vi at foretage jeres flytning uden for virksomhedens åbningstid.

Vores flyttemænd møder derfor gerne op og flytter jeres ejendele om aftenen eller i weekenderne. Hos De Raske Drenge er den personlige kontakt og dialog vigtig, og vi tager os derfor god tid til den enkelte kunde og sørger for, at alt omkring en erhvervsflytning er nøje planlagt og udført.

De Raske Drenge flyttefirma biler med trailer

Sikker flytning af dit kontor

Hos De Raske Drenge sørger vi for at pakke jeres ejendele forsvarligt ned, så der ikke sker noget med dem under flytningen. Hvis uheldet beklageligvist alligevel er ude, er vi forsikret hos IF, og jeres ejendele vil selvfølgelig blive fuldt erstattet.

Hvis du søger et kompetent flyttefirma med fokus på sikkerhed til erhvervsflytning i Vordingborg, Køge, Næstved eller på Falster og Møn, er De Raske Drenge det rette valg.

Vi finder det bedste tilbud til dig

Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning på telefon 22 48 19 77 . De Raske Drenge er din flyttemand til erhvervsflytning i Køge, Næstved, Vordingborg og på Møn, Falster og Sydsjælland.

Skriv til os

22 48 19 77