Mand med flyttekasse

Sikker og tryg opbevaring i Køge

Opmagasinering og opbevaring nær Køge

 

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Har du brug for opbevaring i Køge af dine ejendele, fx i forbindelse med en flytning? Så kan vi hos De Raske Drenge hjælpe dig. Vi har nemlig et stort og sikkert lagerhotel nær Køge, som du kan leje – lige så kort eller lang tid, som du vil. Du kan opbevare lige så meget, eller lidt, som du ønsker, og afhente dine ejendele på én gang eller løbende. Det er helt op til dig – vores opbevaringsløsning i Køge er yderst fleksibel.

Med professionel opbevaring i Køge på vores lagerhotel, kan du være helt sikker på, at dine ejendele er i trygge og sikre hænder. Vores lagerhotel er tørt, ventileret og udstyret med et moderne alarmsystem samt 24-timers overvågning. Uanset om det drejer sig om personlige ejendele eller dyre møbler, har vi faciliteterne til at opbevare dem sikkert.

Opbevar dine ejendele på vores lagerhotel i Køge, og få ro til at komme godt på plads

Hvis du skal renovere dit hjem før indflytning, giver vores lagerhotel i Køge dig mulighed for at opbevare dine møbler og øvrige ejendele mens arbejdet står på, så du undgår at de er i vejen og bliver beskadiget under processen. Samtidig får du ro og frihed til at beslutte dig om, hvor og hvordan dit nye hjem skal indrettes.

Ved at benytte vores lagerhotel i Køge, kan du nemlig frigøre plads i dit nye hjem, så du kan komme godt på plads uden rod, stress og jag. Det giver dig mulighed og tid til nøje at overveje farveskema, indretningsmuligheder og andre aspekter uden at føle dig presset til hurtige beslutninger.

Personbil og varevogn med trailer tilhørende flyttefirmaet De Raske Drenge

Nem og fleksibel lageropbevaring i Køge

Hvis du har brug for at hele eller dele af dit indbo mellemlander, inden det skal flyttes til din nye bolig, tilbyder vi lageropbevaring i Køge.

Hvis du fx flytter fra en stor bolig til en mindre bolig, eller der går en periode inden du overtage din nye bolig, kan du have behov for lageropbevaring af dine møbler og øvrige inventar. Derfor tilbyder vi hos De Raske Drenge lageropbevaring i Køge, hvor du sikkert og trygt kan opbevare alle dine ejendele, indtil du skal bruge dem. Vi har ingen kvadratmeter-begrænsninger, men finder det antal, du har brug for – lige så længe, du har brug for det.

Har du brug for hurtig hjælp til din flytning?

Kontakt os ved at ringe eller sende en SMS til på tlf: 22 48 19 77 . Vi bestræber os altid på at vende retur samme dag og senest kl. 21.00.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os

22 48 19 77