Luftfoto

Flyttefirma med kvalitet nær Haslev

Flytning er en tillidssag

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Dit flyttefirma ved Haslev

Skal du flytte til eller fra Haslev, finder du hos De Raske Drenge et flyttefirma, som vægter kvalitet, service og personlig kontakt højt. Det gør vi, da vi mener, at flytning er en tillidssag.

Flytning med et flyttefirma? – En tillidssag

Du skal være tryg ved dit flyttefirma. Derfor tager vi os tid til dig og din flytning, hvor vi med fleksible flytteløsninger flytter dine ejendele med stor forsigtighed og respekt for øje. Før vi flytter, kommer vi gerne ud og giver et gratis – og uforpligtende tilbud – på din flytteopgave, så du med ro i maven kan overlade flytningen til os.

Vi er et flyttefirma, som både har hjertet og hjernen med på arbejde, når vi står overfor en flytteopgave. Dertil er vi som flyttefirma i nærheden af Haslev dækket af gode forsikringsforhold, og tilsammen giver dette de optimale betingelser for en tryg og sikker flytning – både for dig og os.

Flyttefirma for private og erhverv Haslev

Hvad enten der er tale om en privat- eller virksomhedsflytning i Haslev, er du – gennem vores professionelle flyttefirma – sikret en personlig og individuelt tilpasset flytteløsning. Vi tilbyder et uforpligtende og gratis flyttetilbud, og stiller altid med seriøse og veloplagte flyttemænd, som passer godt på dine ejendele.

Som ambitiøst flyttefirma tager vi højde for dine specifikke krav og behov, og vi kan stå for både de store og små opgaver.

Læs mere om vores service inden for privatflytning her.

Få overblikket over din flytning

Skal du have overblikket over en snarlig flytning i Haslev eller omegn, står vi som flyttefirma klar med god rådgivning og flytteservice. Vi hjælper dig med en professionel og effektiv flytning, hvor vi passer på dit flyttegods, som var det vores eget.

Ring allerede i dag på telefon 22 48 19 77 og sikr dig en flytning af høj kvalitet og sikkerhed.

Skriv til os

22 48 19 77