Closeup af mand der flytter møbel

Vores forsikringer

Din flytning er i trygge hænder – også selvom uheldet er ude

Vi har rigtig travlt for øjeblikket, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Men det betyder desværre lidt længere svartider på skriftlige henvendelser.
Har du brug for hurtig respons, bedes du ringe eller sende en SMS til os på 22 48 19 77 . Vi bestræber os på at vende retur samme dag, senest kl. 21.00.

Vi beklager den ekstra ulejlighed. Mvh. De Raske Drenge

Forsikringer og særlige hensyn

De Raske Drenge er et flyttefirma med flytteservice af høj kvalitet – hver gang!

Flytning er en tillidssag, og vi tager derfor særligt hensyn til den enkelte flytning, hvor vi gennem personlig rådgivning finder frem til den bedste løsning for dig. Dertil prioriterer vi sikkerheden højt, og vi er derfor fuldt forsikrede gennem vores gode forsikringsforhold hos TRYG.

Tryg Garanti logo

Gode forsikringsforhold – tryg flytning

Med os som flyttefirma får du kort sagt det bedste fra begge verdener. Et personligt og fagligt kompetent flyttefirma med fokus på optimal sikkerhed under din flytning.

Vi er forsikrede helt ud til fingerspidserne, og er uheldet ude, er du garanteret højest mulig erstatning for tabte værdier eller skader forårsaget under flytning eller transport. Vi har ingen halve løsninger, og du behøver derfor ikke bekymre dig om erstatningsansvar, når du flytter med De Raske Drenge.

Vælg De Raske Drenge til din flytteopgave, få den korrekte forsikringsløsning og flyt med ro i sindet.

Ring til os på telefon 22 48 19 77 .

Skriv til os

22 48 19 77